Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart natuurkist en troostNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Bert Jansen VenneboerNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaartNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaartNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart GinkgoNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart GinkgoNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Ginkgo

Terugkijken op de Groene Uitvaart Inspiratiemarkt

Op zaterdag 11 juni 2022 opende ik de tweede Groene Uitvaart Inspiratiemarkt door rond te fietsen met de uitvaartkar, waarbij de kist bekleed was met bloemen in de bloemenband die om de uitvaartkist gehangen was. De deelnemers maakten eerst kennis met elkaar en staken daarna een bloem in de band, een mooi bloemrijk ritueel!

 

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart uitvaartkar en bloemenband Foto Daisy Renders

Op de Inspiratiemarkt stonden meer dan dertig enthousiaste en bevlogen deelnemers met elk hun eigen duurzame product of dienst. De deelnemers stonden mooi verdeeld over de kloostertuin. Iedereen had zo een mooi plekje.

Eén van de deelnemers was Boodschap vanuit mijn Hart. Leon maakt samen met zijn vader hartverwarmende videoboodschappen met interviews over hoe mensen jou zullen herinneren. Zij hebben op de inspiratiedag een video gemaakt waar deelnemers en bezoekers aan het woord komen. Wanneer je niet geweest bent kun je met het bekijken van deze video een duidelijk beeld krijgen van deze bijzondere Groene Uitvaart Inspiratiemarkt.

 

Natuurlijk Afscheid
Dé uitvaartbegeleider voor groene duurzame uitvaarten