Natuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider natuurbegraven natuurkist en troostNatuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider natuurbegraven Bert Jansen VenneboerNatuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider natuurbegravenNatuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider natuurbegravenNatuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider natuurbegraven GinkgoNatuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider natuurbegraven GinkgoNatuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider natuurbegraven Ginkgo

Terugkijken op de Groene Uitvaart Inspiratiemarkt

Op zaterdag 11 juni 2022 opende ik de tweede Groene Uitvaart Inspiratiemarkt door rond te fietsen met de uitvaartkar, waarbij de kist bekleed was met bloemen in de bloemenband die om de uitvaartkist gehangen was. De deelnemers maakten eerst kennis met elkaar en staken daarna een bloem in de band, een mooi bloemrijk ritueel!

 

Natuurlijk Afscheid uitvaartverzorging duurzame uitvaart uitvaartkar en bloemenband Foto Daisy Renders

Op de Inspiratiemarkt stonden meer dan dertig enthousiaste en bevlogen deelnemers met elk hun eigen duurzame product of dienst. De deelnemers stonden mooi verdeeld over de kloostertuin. Iedereen had zo een mooi plekje.

Eén van de deelnemers was Boodschap vanuit mijn Hart. Leon maakt samen met zijn vader hartverwarmende videoboodschappen met interviews over hoe mensen jou zullen herinneren. Zij hebben op de inspiratiedag een video gemaakt waar deelnemers en bezoekers aan het woord komen. Wanneer je niet geweest bent kun je met het bekijken van deze video een duidelijk beeld krijgen van deze bijzondere Groene Uitvaart Inspiratiemarkt.

 

Bekijk de video door hier op te klikken

Natuurlijk Afscheid
Dé uitvaartbegeleider voor groene duurzame uitvaarten