Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Ginkgo

Contact

Een betekenisvolle uitvaart en een troostend afscheid markeert de start van een nieuw leven. Het helpt nabestaanden en rouwenden om verder te gaan.

Natuurlijk Afscheid helpt je om een persoonlijk en passend afscheid te vormen als je voor een liefdevol afscheid voor mens en natuur kiest. Je kunt je vooraf oriënteren op de mogelijkheden en bijvoorbeeld een laatste wensenboekje aanvragen.

Of bel ons als je nú direct onze begeleiding en advies nodig hebt. Dat kan op ieder moment. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar.

info@natuurlijkafscheid.com

Bert: 06 38 89 14 04 

Anja: 06 44 82 01 22

Natuurlijk Afscheid is gevestigd in Nuland.

Ons werkgebied is Noordoost-Brabant en concentreert zich rond ’s-Hertogenbosch, Oss, Bernheze – Heesch, Landerd, Schijndel en Sint-Michielsgestel.

Maar ook buiten deze regio willen wij je graag begeleiden bij een liefdevol afscheid.

Verzekering

Ongeacht op welke manier en waar je verzekerd bent begeleiden wij je graag rond jouw uitvaart of bij het afscheid van jouw dierbare. Ben je verzekerd bij Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of een andere verzekeringsmaatschappij dan worden de uitvaartkosten afhankelijk van de hoogte van de verzekering (deels) vergoed door deze verzekeringsmaatschappij. Vooraf krijg je van ons een duidelijk overzicht van de kosten en wat daarvan door de verzekering wordt gedekt.

“Ist es ein lebendig Wesen, das sich in sich selbst getrennt? Sinds es zwei, die sich erlesen, dass men sie als einen kennt?” – Ginkgo biloba van Goethe

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Bert Jansen Venneboer

Mijn passie ligt bij de natuur. Het is mijn innerlijke kompas waar ik naar leef. Jij als nabestaande beslist welke kant de wijzer uitslaat. Ik ben jouw gids in deze moeilijke tijd en help jou een natuurlijke uitvaart te regelen die zorgvuldig aansluit bij jouw wensen. Ik inspireer je graag met de mogelijkheden.

info@natuurlijkafscheid.com

Bert: 06 38 89 14 04