Natuurlijke en duurzame uitvaart

Ben je je aan het oriënteren op een natuurlijke en duurzame uitvaart? Met aandacht voor natuur, mens en milieu bij het afscheid en de uitvaart? Zoals de manier van vervoeren, het type uitvaartkist of een natuurlijke lijkwade? Laat je vrijblijvend informeren. Vraag een gesprek aan.

Natuurbegraven van je lichaam of urn

Past natuurbegraven van je lichaam of urn bij jou? Wij zijn hierin specialist. Maak een afspraak en laat je informeren over alle mogelijkheden van natuurbegraven, onze (eigen) afscheidsbloemenlijn, natuurlijke opbaringen en ons assortiment lijkwades, draagbaren en natuurlijke uitvaartkisten.

Rituelen en symbolen bij een uitvaart

Het is heel mooi en troostend als je rituelen en symbolen gebruikt bij een uitvaart. Je kunt dan denken aan symbolische afscheidsbloemen, een natuurlijk bloemenframe, een draagbaar, herinneringscirkel of herinneringsboom. Meer weten over Rituelen en Symbolen bij een uitvaart?

Liefdevol afscheid nemen

Wij geloven in een goed en liefdevol afscheid. Zodat je blijvende en troostende herinneringen maakt. Wij adviseren je hier ook al vooraf over na te denken. Over wat je wilt voor, tijdens en op de dag van afscheid zelf. Leg dit nu al voor jezelf en je nabestaanden vast in het gratis wensenboekje.

“Het blad van de Ginkgo biloba lijkt uit twee gedeelten te bestaan. Prachtige symboliek voor de balans tussen het leven en de dood. Het één kan niet zonder het ander.”

Hoop en overleven

Het blad van de Ginko biloba is het symbool van Natuurlijk Afscheid. Waarom? Omdat deze unieke boom hoop en overlevingskracht symboliseert net als Natuurlijk Afscheid. Een mooie anekdote is dat dit de eerste boom was die weer tot bloei kwam na de verwoesting door de atoombom op Hiroshima. Ook zouden de bladeren goed zijn voor het geheugen. Opdat we onze dierbaren nooit vergeten.

Doorpraten over natuurbegraven of een andere vorm van een natuurlijke en duurzame uitvaart?

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart laatste wensen boekje Anja Sandee

Uitvaartwensen

Heb jij al eens nagedacht over je uitvaartwensen? Hoe jij het zou willen? Voorbereid zijn op het sterven kan rust geven in de laatste levensfase. Daarvoor bieden wij je een gratis digitaal laatste wensenboekje aan dat kan helpen om je gedachten over dit onderwerp vorm te geven. Het kan helpen om je uitvaartwensen bespreekbaar te maken met je naasten en het biedt inspiratie over de vele mogelijkheden die er zijn.

Mocht je advies nodig hebben dan zijn wij altijd bereid om samen met jou je uitvaartwensen te bespreken. Wij komen hiervoor graag bij je langs. Wij nodigen je van harte uit vrijblijvend contact met ons op te nemen. Voor als je door wilt praten of nú direct al uitvaartbegeleiding nodig hebt. Wij staan voor je klaar.

Bij een Natuurlijk Afscheid past openheid over de kosten. Bekijk hier de tarieven.