Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Ginkgo

Ontdek onze inspirerende activiteiten

We organiseren diverse boeiende evenementen en bijeenkomsten die gericht zijn op het creëren van betekenisvolle en liefdevolle afscheidsmomenten.

Bij de “Showroom van het Leven” geloven we sterk in de kracht van het delen van kennis. Onze activiteiten zijn er om jou te inspireren, te informeren en te helpen bij het verkennen van nieuwe ideeën voor afscheid nemen. Of je nu geïnteresseerd bent in duurzaamheid, rouwverwerking, herinneringsrituelen of andere aspecten van uitvaart en afscheid, hier vindt je evenementen die aansluiten bij jouw interesses.

Bekijk onze lijst met aankomende lezingen, workshops en bijzondere evenementen hieronder. We kijken ernaar uit jou te verwelkomen bij onze activiteiten en om samen met jou te groeien in de kunst van het liefdevol afscheid nemen.

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Welkom in de Showroom van het Leven

Overzicht activiteiten:

🌿

Deze heb je gemist:

🌺 Donderdag 21 september 2023 om 19.30 uur: Herinneringbewaarster Daisy Renders  geeft een interactieve lezing over afscheidsfotografie. Tijdens deze lezing komt zij graag met jou in contact, beantwoordt vragen en vertelt meer over de waarden van uitvaartfoto’s, hoe zij werkt en hoe het werkt van aanvraag tot Herinneringsalbum.

🌿 Donderdag 28 september 2023 om 19.30 uur: Wandelcoach Miranda Verberne geeft een lezing over het effect van wandelen bij Rouw en Verlies. Tijdens de lezing neemt zij je mee in wat voor positief effect wandel coaching heeft bij het verlies van een dierbare.

Dinsdag 3 oktober 2023 tussen 10.00 en 12.00 uur: Open Coffee voor nabestaanden. Je bent uitgenodigd om een kopje koffie te drinken in de Showroom van het Leven en herinneringen te delen.

🌺 Donderdag 5 oktober 2023 tussen 14.00 en 16.00 uur: José Glas van Rouwdoeken is in de showroom aanwezig en laat zien hoe je een wade kunt vouwen. Ook kun je tijdens deze vrije inloop workshop al je vragen aan haar stellen over welke mogelijkheden er zijn, welke stoffen je kunt gebruiken.

☕ Dinsdag 10 oktober 2023 tussen 14.00 en 16.00 uur: Open Coffee voor nabestaanden. Je bent uitgenodigd om een kopje koffie te drinken in de Showroom van het Leven en herinneringen te delen.

🌿 Donderdag 12 oktober 2023 19.30 uur: Roel Wouters van FAIR coffins vertelt je graag over het ontstaan van de FAIR coffins kist en de mogelijkheden van deze bijzondere kist, zoals het personaliseren van de kist. Verder vertelt hij over de huidige ontwikkelingen binnen het bedrijf. Steeds meer duurzame producten worden door FAIR coffins ontwikkeld.

☕ Dinsdag 17 oktober 2023 tussen 10.00 en 12.00 uur: Open Coffee voor mensen die werken in zorginstellingen en hospices. Je bent uitgenodigd om een kopje koffie te drinken en om geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkelingen in de uitvaart.

🕯️ Donderdag 19 oktober 2023 19.30 uur: Miranda van Krugten van Geliefd&Gedragen geeft een lezing over stervensbegeleiding. Zij geeft je inzicht in wat zij doet en wat haar visie daarin is. Verder beantwoordt zij graag jouw vragen.

🌿 Hang een herinnering in de boom Voor de Showroom van het Leven staat een herinneringsboom waarin je jouw herinnering aan jouw dierbare mag hangen.

🌺 Vrije inloop in de Showroom van het Leven tijdens openingstijden.

🕯️ Zaterdag en zondag 28 en 29 oktober 2023: Het laatste weekend dat de Showroom van het Leven open is. Maar het vuur blijft branden, want we brengen een laatste groet. Vlak voor Allerzielen krijgt iedereen de kans om een kaarsje aan te steken.

Aanmelden

Voor de lezingen zouden we het op prijs stellen wanneer je je aanmeld door een mail te sturen naar info@natuurlijkafscheid.com. Vermeld je naam, met hoeveel personen je komt en welke lezing je wilt bijwonen.

Sta springlevend stil bij de dood


Locatie: Heuvel 25c in Oss

Openingstijden: september en oktober 2023

woensdag van 10.00 tot 17.00 uur

donderdag van 13.00 tot 21.00 uur

vrijdag 10.00 tot 17.00 uur

zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Het is ook mogelijk voor een gesprek om op afspraak een bezoek aan de showroom te brengen.

Samen vieren we het leven en koesteren we de herinneringen.