Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart natuurkist en troostNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Bert Jansen VenneboerNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaartNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaartNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart GinkgoNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart GinkgoNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Ginkgo

Groene Uitvaart Inspiratiemarkt

Duurzaamheid is hot, en niet voor niets. Het is een must, willen we onze aarde nog enigszins leefbaar houden voor toekomstige generaties. Anno 2021 zou duurzaamheid een vast gegeven moeten zijn binnen alle branches, en zeker binnen de uitvaartwereld. En duurzaam leven – een bewuste keuze van een groeiende groep mensen – vraagt om duurzaamheid tot in de dood. Toch is duurzaamheid vaak geen beslissende factor bij het regelen van een uitvaart. Nabestaanden zien zich geconfronteerd met zoveel (emotionele) regelzaken dat het afscheid van een dierbare minder groen is, dan mogelijk en bovendien passend bij hen zou zijn.

 

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Natuurlijke Wending Groene Uitvaart Inspiratiemarkt

Natuurlijk Afscheid organiseert in samenwerking met Heleen Litmaath van Granaatappel Ritueelbegeleiding een Groene Uitvaart Inspiratiemarkt onder de titel ‘Natuurlijke wending’.

Dit evenement is in de prachtige kloostertuin van het Emmausklooster in Velp (bij Grave) op donderdag 24 juni 2021 van 13.00 tot 20.30 uur.

‘Natuurlijke wending’ wil op deze locatie de bezoekers laten ervaren hoe mooi en haalbaar een duurzaam afscheid kan zijn..

 

Er komt steeds nieuwe informatie bij.

Check daarom regelmatig deze pagina: